torstai 17. toukokuuta 2012

Pesästä kuuluu kummia

Järjestyksessään 21. keltaisten linjamme poikue syntyi 7.5.2012. Tästä päivämäärästä Tarina alkoi! Siitä hetkestä on vierähtänyt nyt tasan kymmenen päivää aikaa, joten joudumme harppaamaan varhaisiän yli nopeasti. Nyt ollaan siis jo siinä hetkessä, kun pesässä pötköttää toinen toistaan nakkimaisempia pikkupossuhamstereita. Poikasten lukumäärä on pysynyt tasaisen vakiona. Arviolta heitä on 6-7 kappaletta. Seuraavassa postauksessa esittelen ylpeät vanhemmat.

Jos etsit paljon käsiteltyä ja rakkaudella hoidettua syyrianhamsteripoikasta,  niin ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen vivaldines@hotmail.com. Kerro myös miksi haluat hankkia juuri syyrianhamsterin ja minkälainen terraario tai häkki Sinulla on hankittuna/hankintalistalla poikasta varten. Poikasen hinta on 25 €/korvapari ja luovutus onnistuu 10.6. alkaen Helsingissä ja Turussa. Lue myös Syyrianhamsterin hoito-ohje.

Kaikki lukijat ovat sydämellisesti tervetulleita seuraamaan poikueemme kehitystä ja matkaa kelvollisiksi hamsterikansalaisiksi. Matka aikuisuuteen olkoon pitkä ja pähkinänmakuinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti