sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Maurista Taaviksi

Niinhän sitä tavataan sanoa, että ei nimi miestä pahenna, jos ei mies nimeä. Korviini on kuitenkin kantautunut, että Mauri muuttui Taaviksi ja en osaa oikeastaan sanoa, että kumpi nimistä on hassumpi (terveisiä vain Turkuun!). Hamsterit tulee nimetä hassuilla lemipinimillä, sillä ne ovat sangen hassunhauskoja otuksia...

Hauskasti ovat myös Mayan lapset ravistelleet lapsuuden terraarion purutomut tassuistaan ja loikkineet kohti uusia tuulia, uusia asumuksiaan, ja uusia ihmisiään. Yhä uudestaan kasvattaja-parka saa tyytyä silittelemään hamsterilapsen pehmeitä poskia sekä pulleaa massua, ja toivottaa turvallista matkaa kohti Suurta Maailmaa.

Lähes kaikki nauharitarit ja vaaleat kultukutrit ovat jo löytäneet paikkansa Universumissamme, mutta yhä olisi kaksi poikasta vailla kotia. Supersuloinen pitkäkarvainen musta valkonauhainen uros Misa on lähes sulattanut sydämeni ja olen kaikin tavoin vältellyt sen pois myymistä... Mutta nyt ovat muut pojista jo muuttaneet uusiin koteihinsa, ja minun täytynee lähipäivien aikana päästää irti myös lellilapsestani Misasta. Jos olet Todella Hyvä ja haluat maailman kilteimmän ja hassuimman hamsteriuroksen, niin ota yhteyttä. Voin tuoda Misan esimerkiksi Helsingin Pasilan juna-asemalle jonakin arki-iltana 9.7. alkaen!

Ja sitten olisi pieni punainen Madonna... Lyhytkarvainen kyyhkynharmaa-hunajaneiti, jonka voisin sittenkin myydä meitä lähestyvän muuton vuoksi.

Poikasista voi kysellä lisää sähköpostitse tai soittamalla. Sähköpostiosoite löytyy sivuilta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti