sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Fotoja vapaalla jalalla olevista

Tässä kotia etsivät kullanmurut...


 Lyhytkarvainen kyyhkynharmaa-hunaja naaras Vivaldine's Glory Posey Rose



Kiva naaraspoikanen, joka on todella aktiivinen. Emoonsa tullut!



Pitkäkarvainen musta valkonauhainen uros Vivaldine's Zig-Zag Zebra








Todella herttainen uros, jolle toivon löytäväni hyvän kodin ja sellaisen, jolla on aikaa käsitellä poikaa usein. Tämä hamsteri on todella seurallinen ja unelmalemmikkiainesta.

4 kommenttia:

  1. Olisimme kovasti kiinnostunut tästä poika-hamsusta. Perheessämme on ollut lukuisia hamstereita ja tällä hetkellä kaksi kania ja neljä koiraa.

    Hamsteri-kuume on iskenyt taas koko perheeseen (vanhukset ja kolme teiniä). Voisimme hakea hamsun Pasilasta mahdollisimman pian.

    Hamsterille olisi valmiina jo kaikki tarvikkeet ja käsittelyyn tottuneita ihmiskäpäliä. Jos vielä myynnissä, ota yhteys: kmmajamaki@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitkäkarvainen hurmuripoika on varattu.

      Neiti Kyyhkynharmaa-hunajaa voi vielä tiedustella :)

      Poista
  2. Hei! Tähtisumulta terveisiä siskolle. Kiva nähdä, että meidän Hilla Tankerosta on nyt tullut täti. Naperot ovat suloisia ja houkutus on suuri, joskin Tankerossa on meille riittävästi persoonaa. On mukava nähdä, että suvun parhaat ominaisuudet ovat periytyneet eteenpäin ja lapset ovat reippaita ja seurallisia - ehkä meille tulee teiltä vielä joskus toinenkin hamsteri. Laitoin teille aikaisemmin kuvia sähköpostilla, toivottavasti tuli perille. Hyvää loppukesää koko perheelle!

    t. Maria

    VastaaPoista
  3. Kiitos blogivierailusta, mukavaa kuulla että tätikin on käynyt sukulaislasten kuvia katsomassa!

    Voihan sentään, ilmeisesti Hillan kuvaviestiin vastaaminen on unohtunut täysin kaiken sähellyksen keskellä. Meillä on ollut tämä kevät-kesä aivan kaaosmaisen kiireinen. Kasvattien kuulumiset ovat aina sydämellisesti vastaanotetut ja olenpa näköjään neidin kuviakin tallentanut koneelleni Avaruus-poikueen kansioon.

    Hilla näyttää kuvissa mainiolta otukselta <3 Oli mahtavaa huomata, että sen kasvomaski oli säilynyt yhtä kauniina! Maya-siskolla on kasvoissaan laikkuja, mutta ei Hillan tavoin sellaista suurta laikkua pienten joukossa. Hilla meinasi jäädä kotiinkin, kun se oli niin persoonallisen kaunis neiti.

    Hillan uusi häkki on Zooplussan paras malli, johon suosittelemme nykyisin syyrianhamstereita majoittamaan. Voltregan vanha häkkimalli on sopiva sekin, mutta vähän se on jäänyt ajan jalkoihin, kun nykyään on saatavilla noinkin suurella pinta-alalla varustettuja häkkejä. Ja ei näitä vanhoja Voltregan häkkejä saa edes enää mistään muualta kuin käytettyinä. Hillan isoisä Halmari elelee leppoisan rauhallisena sieluna Voltregan vanhassa häkissä tälläkin hetkellä. Ukkeli täyttää muuten 16.9. jo 2,5 vuotta. Pitäisikin napsaista siitä valokuva tähän blogiin joskus. Raasulla on mielettömän pitkä turkki ja kaihi molemmissa silmissä. Syliin pitäisi joka ilta päästä ja illalla yhä virtaa riittää. Topakka Eeni-emokin voi hyvin.

    Hyvää alkavaa syksyä teille kaikille!

    VastaaPoista