lauantai 16. kesäkuuta 2012

Onko värillä väliä?

Yksi syyrianhamstereiden suosioon vaikuttava seikka on varmasti värimuunnosten huikea määrä. Näyttelyissä on hauskaa tehdä yleissilmäyksiä lyhyt- ja pitkäkarvaisten hamstereiden näyttelyboksien viidakkoon. Jos Päivän Tähdet eivät ole vetäytyneet mökkiensä tai pesäpehmukkeidensa suojiin, niin näky on vähintäänkin hupaisa. Ruskeaa, mustaa, harmaata, laikkua, lehmää, kermaa ja valkoista. Lehmää??


 Hupsista!

Toisaalta mustan ja valkoisen yhdistelmä on mielettömän tehokas, ajaton ja tyylikäs. Tämän tietävät myös sisustusarkkitehdit.


Marimekon Unikko


 Miro, etsii kotia!

Miroa olisi mukavaa nähdä joskus näyttelyssä.


 Manu, etsii kotia! Rohkea ja reipas. Isoin poika.


Misa, etsii kotia. Herkkä, ihana ja kiltti pitkäkarvainen poika.



Poikasia on edelleen vapaana. Täältä löytyy sopivia poikasia sekä jalostuksesta että näyttelyistä kiinnostuneille henkilöille, ja myös rauhallisen luonteista lemmikkihamsteria etsivälle voisin suositella kahta eri urosta tästä poikueesta.

Poikasen nouto: Turku tai Helsinki.

3 kommenttia:

  1. no heippaa ! :) oisin kiinnostunut ostamaan yhden poikasista ? :) edelliset 2 kuolivat äkillisesti hetki sitten, ja olisin yhä kiinnostunut hamstereista ;) meillä on pieni lasinen koppi, jossa oli ennen 2 roboa (roborovski) ja on yksi tosi iso häkki, jossa oli aika iso pitkäkarvanen syrkki. onks noi pienii vai isoja ? ottaisitko muhun yhteyttä joko vastaamalla tähän tai sitten sähköpostiin lottawowww@gmail.com . henkilökohtainen sähköposti sitten pyydettäessä :-)

    t. lotta k.

    VastaaPoista
  2. ps. Madonna ja Meli kiinnostaisivat enemmän, mutta noista näyttelyistä en tiedä, kun ei ole aikaa :( mutta hellää huolenpitoa ja seuraa hamsut saisivat :)

    VastaaPoista
  3. Hei Lotta, lähetin sulle sähköpostia :)

    VastaaPoista