torstai 21. helmikuuta 2013

Taavin deitti-ilmoitus (huom. tositarkoituksella!)

Ihanaa, kevät ja kesä tulee ja samalla Vivaldine's-hamsterila herää eloon!

On tullut aika alkaa suunnitella seuravaa kevät/kesäpoikuettamme. Viimeisimmästä poikueestamme sukua jatkamaan valitsimme pitkäkarvaisen musta-keltaisen valkonauhaisen Taavin, ja nyt onkin Taaville etsinnässä morsian.

Vielä ei ole aivan varmaa, että syntyykö seuraava poikue meillä vai jossakin muualla. Tärkeintä on kuitenkin se, että saisimme rakasta hamsterisukuamme jatkettua. Taavi lähtee joksikin ajaksi naaraan luo, tai sitten naaras tulee meille tekemään poikueen, jos esimerkiksi naaraan omistajalla on ollut haaveena saada rakkaan hamsterinsa poikanen itselleen, mutta hän ei syystä tai toisesta haluaisi ottaa vastuuta hamsteripoikueen kasvattamisesta.

Suunnittelemme tulevan yhdistelmän yhtä huolella kuin aikaisemmatkin. Ilmoituksessa halusimme rajata haun sopiviin sukulaisväreihin, jotta yhdistelmällä olisi perinteitä kunnioittava väripaletti käytettävissään. Väri on se yläkäsite, jonka jälkeen alamme tutkia sukujen yhteensopivuutta. Noudatamme hyvin tarkkaa jalostusvalintaa harrastuksessamme ja teemme kaikkemme sen eteen, että jatkossakin hamsterilinjamme on terve, hyväluonteinen ja jalostuskelpoinen.

Yhteistyöstä kiinnostuneet, lukaiskaa ilmoitus täältä. Jos poikue syntyy meillä, niin se tulee tapahtumaan jälleen Helsingissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti